GetBodySmart.com
Follow Us:
Skull Sutures - Quiz
12 Questions
1. Name the skull bone marking.
Answer: Coronal suture (sutura coronalis).
2. Name the skull bone marking.
Answer: Lambdoid or lambdoidal suture (sutura lambdoidea).
3. Name the skull bone marking.
Answer: Squamosal suture (sutura squamosa).
4. Name the skull bone marking.
Answer: Sphenofrontal suture (sutura sphenofrontalis).
5. Name the skull bone marking.
Answer: Occipitomastoid suture (sutura occipitomastoidea).
6. Name the skull bone marking.
Answer: Sphenosquamosal suture (sutura sphenosquamosa).
7. Name the skull bone marking.
Answer: Parietomastoid suture (sutura parietomastoidea).
8. Name the skull bone marking.
Answer: Sphenoparietal suture (sutura sphenoparietalis).
9. Name the skull bone marking.
Answer: Lambdoid or lambdoidal suture (sutura lambdoidea).
10. Name the skull bone marking.
Answer: Sagittal suture (sutura sagittalis).
11. Name the skull bone marking.
Answer: Occipitomastoid suture (sutura occipitomastoidea).
12. Name the skull bone marking.
Answer: Parietomastoid suture (sutura parietomastoidea).
References
Site References
Share
GetBodySmart - An interactive, animated exploration of anatomy and physiology, human anatomy, and human physiology.