GetBodySmart.com
Follow Us:
Anterior Skull Bones Quiz
>
10 Questions
1. Name the skull bone.
Answer: Maxilla bone (os maxilla).
2. Name the skull bone.
Answer: Sphenoid bone (os sphenoidale).
3. Name the skull bone.
Answer: Frontal bone (os frontale).
4. Name the skull bone.
Answer: Zygomatic bone (os zygomaticum).
5. Name the skull bone.
Answer: Mandible bone (os mandibula).
6. Name the skull bone.
Answer: Vomer bone (os vomer).
7. Name the skull bone.
Answer: Ethmoid bone (os ethmoidale).
8. Name the skull bone.
Answer: Nasal bone (os nasale).
9. Name the skull bone.
Answer: Inferior nasal concha or turbinate bone (concha nasalis inferior).
10. Name the skull bone.
Answer: Lacrimal bone (os lacrimale).
References
Site References
Share
GetBodySmart - An interactive, animated exploration of anatomy and physiology, human anatomy, and human physiology.